Referenssi: Keurus-Kalusteen LED-valaistus

Mitä hyötyä on liiketilojen vanhojen valaisimien vaihtamisesta ledeihin? Erään tarinan siitä voi lukea yhteistyökumppanimme Winledin nettisivuilta: Uusi valaistus taikoo huonekalujen parhaat puolet esille.

Naapurissamme sijaitseva huonekaluliike Keurus-Kaluste on ollut samoissa tiloissa suurimman osan kolmikymmenvuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi kaikki valaisimet korvattiin led-valoilla, niin sisällä kuin ulkoa. Valaisimet ja niiden leasing-palvelun saneerauksessa tarjosi Winled Oy, ja asennuksesta huolehti Keuruun Sähkö. Ennen valaistus oli Keurus-Kalusteen tiloissa epätasainen ja lamppujen valot olivat keskenään erisävyisiä. Vanhoissa valaisimissa oli lisäksi putki- ja kuristinvikoja. Todellinen tarve valaisun uusimiseen siis oli.

Sisäasennuksen projektinjohtajamme Pasi Kinnunen kertoo Winledin haastattelussa, että valaistussaneerauksella kuukausittainen energiankulutus on tippunut noin 1 900 kW. Nykyinen valaistus on sekä tehokkaampi valoteholla mitattuna että miellyttävämpi silmälle. Lisäksi energiapihien runkovalaisimien tasainen ja yhtenäinen valaistus luo paitsi luotettavan tunnelman, myös toistaa huonekalujen värit oikein.

Käy lukemassa koko juttu Winledin sivuilta. Jos alkoi tuntua, että teidänkin liiketiloihinne pitäisi hankkia energiatehokas ja ympäristöystävällinen led-valaistus, soita numeroomme 040 594 3448.