Radiki palvelee myös Jyväskylässä

Radiki Oy:n uusi toimipiste Jyväskylässä on avattu ja sisustettu asiakkaita ja työntekijöitä varten. Jyväskylän radikilaiset tavoittaa osoitteesta Helmintie 8, 40250 Jyväskylä. Tervetuloa Palokkaan! Jos on tarvetta soittaa Jyväskylän asiantuntijoille ja tekijöillemme, puhelinnumerot löytyvät Yhteystiedot-sivultamme. Radikilaisten sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi (ät) radiki.fi.

Tytäryhtiömme Radiki Oy osti vuodenvaihteessa Jynet Urakointi Oy:n konkurssipesästä sen sähköverkkoliiketoiminnan. Radiki hoitaa siten Jynetin tapaan JE-Siirto Oy:lle tehtävät sähköverkon rakennuttamisen ja kunnossapidon vuosiurakkatyöt. Laajentamalla Keuruun Sähkön konsernin toimintaa myös Jyväskylään pyrimme tarjoamaan myös muita Radikin ja Keuruun Sähkön ammattitaitoisia ja luotettavia palveluita automaation, teollisuuden kunnossapidon ja sähköasennuspalvelujen saralla yhä laajemmalle alueelle Keski-Suomessa.

Radikin ja Keuruun Sähkön työntekijät Keuruulla palvelevat tietysti asiakkaitaan entiseen malliin tutuissa toimitiloissa Yliahossa ja Varissaaressa.