Aurinkopaneelit nyt myös rahoituksella

Keuruun Energia ja POP Pankki Keuruun Osuuspankki ovat sopineet rahoitusyhteistyöstä aurinkopaneelien myynnissä 4.6. alkaen. Yhteistyön myötä paneelien hankinta omaan kotiin onnistuu rahoituksella, ja näin ollen sen voi maksaa maksaa takaisin erissä. Keuruulaisten toimijoiden välinen sopimus tukee myös paikallista toimintaa ja palveluita.

Aurinkopaneelien hankkimisen ehdottomia hyviä puolia ovat niiden helppous, vähäinen (yleensä olematon) huollon tarve sekä varmuus puhtaan ja päästöttömän energian tuottamisesta itse. Ne sopivat mainiosti niin kaupunkiasumiseen kuin vapaa-ajan asuntoihin. Lisäksi aurinkopaneelit kestävät pitkään ja tuottavat sähköä kaikissa sääolosuhteissa; Suomessa ainoastaan joulu- ja tammikuu ovat liian pimeitä energiantuotantoon.

Tarjousta aurinkopaneeleille ja niiden asentamiselle voi tiedustella sisäasennuspäällikkö Pasi Kinnuselta, puh. 040 594 3448. Juhannuksen alla sivuillemme aukeaa myös oma yhteydenottolomake aurinkopaneelihankintoja varten. Itse asennustöiden erikseen maksamisesta on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä. Rahoitusta aurinkopaneelien hankintaan voi puolestaan hakea tästä. POP Pankin lainapäätökset tulevat nopeasti ja laina-aika on neuvoteltavissa tarpeiden mukaan.