Paikallinen yhtiö tukee paikallista urheilua

Keuruun Energia haluaa tukea paikallisten urheilijoiden ja seurojen toimintaa, jotta Keuruulla voitaisiin ylläpitää ja vahvistaa nuorten mahdollisuuksia liikkua. Kuluva kesä on jälleen näyttänyt, että tuella on merkitystä ja myös Keuruulta on mahdollista ponnistaa korkealle.

KeuSan kasvatti Ida Heikkilä tähtäsi kultaa Unkarissa järjestettävässä Euroopan mestaruuskilpailussa heinäkuun alussa. Arvokilpailu oli ampujan ensimmäinen, ja kaksipäiväisen kilpailun lopullinen pistemäärä ylsi 533 pisteeseen. Näillä pisteillä Heikkilä sai haltuunsa myös uuden Euroopan ennätyksen. Toinen Keuruun Energian sponsoroima urheilija Salla Sipponen puolestaan voitti kiekonheiton suomenmestaruuden viime viikonloppuna järjestetyissä Kalevan kisoissa. Keuruun kisailijoiden edustaja ansaitsi mitalinsa viimeisellä heitolla, jonka tulokseksi tuli 52,69. Keuruun Energia onnittelee lämpimästi molempien suorituksia!

Vuoden 2020 sponsorointisopimukset on jo osittain tehty, mutta tilaa on edelleen muutamille uusille kohteille. Hakuaika sponsorisopimuksille on 12.8.-30.9.2019., eikä hakuajan ulkopuolella saapuneita hakemuksia huomioida. Sopimusta voivat hakea niin seurat kuin yhdistyksetkin tai edellä mainittuihin kuuluvat urheilijat. Keuruun Energia kuitenkin toivoo, että sponsoroitava taho on sitoutunut noudattamaan liikunnan ja urheilun eettisiä periaatteita (lisätietoa esim. https://minedu.fi/liikunta/linjaukset). Hakemusten muoto on avoin, mutta kerrottehan hakemuksessa vähintään perustiedot tuettavasta toiminnasta sekä mahdollisimman hyvät perustelut sille, miksi juuri teidän pitäisi saada sponsorointisopimus kanssamme.

Sponsorointihakemukset voi lähettää markkinointiassistentti Annika Backille osoitteeseen .

Salla Sipponen Kalevan kisoissa 2019