Keuruun Energia mukana Energiansäästöviikolla

Maanantaina käyntiin polkaistu Energiansäästöviikko on Motivan valtakunnallinen tapahtuma, jonka tavoitteena on herättää keskustelua energiankulutuksesta ja keinoista hyödyntää sitä mahdollisimman tehokkaasti. Tänäkin vuonna Keuruun Energia on kasannut joukkonsa ja ilmoittautunut mukaan tapahtumaan! Viikon aikana vietämme mm. Energiavarttia toimistolla ja pyrimme edistämään keskustelua aiheen ympärillä. Paikallisena sähköyhtiönä koemme roolimme kestävän kehityksen turvaajana olevan tärkeä ja tämän viikon olevan hyvä muistutus aiheesta!

Viikon alkajaisiksi viestintä- ja markkinointivastaavamme Annika ryhtyi kaivamaan julkaisuarkistoa: päivitysten seasta löytyikin reilusti energiansäästöön ja tehokkaaseen kuluttamiseen liittyviä julkaisuja. Vaikka osa teksteistä onkin jo muutaman vuoden vanhoja, ovat asiat edelleen yhtä tärkeitä ja ajankohtaisia. Päätimmekin nostaa muutaman viikon kannalta oleellisen aiheen jälleen esille. Esiteltyä julkaisua pääset lukemaan painamalla otsikkoa tai lue koko juttu täältä -linkistä!

 

 

Kuinka aurinkopaneelit pidetään puhtaina?paneelit syksy

Artikkelissa kerrotaan, kuinka aurinkopaneeleista saa täyden hyödyn irti syksyn ja talven aikana. Katolle putoavat lehdet tai satava lumi saattavat peittää aurinkopaneelit, ja mikäli tämä näkyy sähköntuoton notkahduksena, voi paneeleja puhdistaa vinkkiemme mukaan.

 

Lue koko juttu täältä.

 

 

 

 

 

Taloyhtiöille tukea latauspisteiden hankintakustannuksiin

Viime vuoden syksynä myös taloyhtiöt saivat oikeuden rahalliseen tukeen sähköautojen latauspistokkeiden hankinnassa. Mikäli esimerkiksi taloyhtiölläsi on tarve sähköautojen latauspaikoille, kannattaa pyytää tarjous myös Keuruun Energialta. Pyrimme mitoittamaan projektit aina asiakkaan tarpeen mukaan.

 

 Lue koko juttu täältä.

 

 

 

Kuivanapitolämmityksellä kesämökki talvehtii halvemmallakesamokki

Peruslämmitys vai kuivanapitolämmitys? Kesämökkien talvehtimiselle löytyy useita ratkaisuja, joita ei  aina tule otettua huomioon. Oikeanlainen lämmitys pitää mökin kuivana, mutta voi olla silti edullinen.  Myös älykkäät ratkaisut, kuten CleBox® ovat nostaneet päätään kesämökin lämmitystapaa mietittäessä. 

 

Lue koko juttu täältä. 

 

 

 

 

 

 

Lisää Energiansäästöviikosta voi lukea Motivan nettisivuilta. Samalla näet myös, ketkä kaikki ovat mukana toimimassa!