Keuruun Energian tiedote koronavirukseen liittyen

COVID-19 viruksen leviäminen Suomessa on aiheuttanut tartuntoja myös Keski-Suomessa. Vaikka suurin osa tartunnan saaneista on kärsinyt Suomessa vain lieviä oireita, haluamme me Keuruun Energialla estää epidemian etenemistä. Jakeluverkon haltijana olemme korostuneessa yhteiskunnallisessa vastuussa, mikä edellyttää meiltä sähköyhtiönä myös erityistä varautumista mahdolliseen karanteenin, eristämisen tai sairauden puhkeamisen riskin toteutumiseen liittyen.

Tämän tiedotteen lisäksi olemme viestineet muutoksista asiakaspalvelussamme Suur-Keuruussa (16.3.). Toimien tavoitteena on estää uusien tartuntojen ja näin ollen viruksen leviämistä.

Edeltävän viikon aikana Keuruun Energialla tehtiin päätöksiä toimista, joiden avulla koronaviruksen leviämistä pystytään estämään. Henkilöstöä on tiedotettu uusista ohjeista ja työntekijöille on annettu suositus töiden tekemisestä kotoa käsin, mikäli se vain on järkevästi mahdollista. Uusia ohjeita ja kokonaistilannetta seuraamaan nimitettiin varautumisryhmä, minkä lisäksi sisäistä viestintää epidemiaan liittyen on tiivistetty.

Asiakkaan näkökulmasta asiakaspalvelumme toimii normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse, mutta toimistomme on sulkenut ovensa maanantaiaamusta alkaen. Pyrimme toimiston sulkemisella vähentämään kontakteja ihmisten välillä ja pyydämmekin ottamaan meihin tarvittaessa yhteyttä sähköisesti. Pyrimme suosimaan etäpalavereja asiakkaiden ja toimittajien kanssa, mutta aina tämä ei ole mahdollista. Ilmoitathan mahdollisimman pian, mikäli olosi on kipeä ja sinulle on sovittu aika esimerkiksi asennuspalveluihin liittyen.

Vaikka Keuruun Energia tekee parhaansa tartuntojen estämiseksi ja näin riskiryhmien suojelemiseksi, haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Toivomme ymmärrystä tilanteen vaatimien toimien toteuttamisesta ja tiedotamme muutoksista toiminnassamme välittömästi. Ajantasaisia ohjeita koronavirukseen ja siihen liittyviin ohjeistuksiin liittyen löytyy THL:n nettisivuilta.