Vapaata vuokratilaa Varissaaressa

Keuruun Lämpövoimalla on Varissaaressa vuokratiloja erilaisille toimijoille ja monenlaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä Varissaaressa on runsaasti vapaata vuokratilaa. Vapaat tilat sijaitsevat C- ja D-rakennuksissa ja niiden vuokraamisesta vastaa lämpöpäällikkömme Joonas Pekkanen numerossa 044 0496 584 tai sähköpostitse . Tiloja on mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen, ja kaikki tilat ovat lämmitettyjä. Ota yhteyttä ja sovi esittely, jos jokin tila vaikuttaa tarpeisiinne sopivalta!

D-rakennus: toimisto 100m2 ja varasto 170m2

D-rakennuksessa on vapaana kaksi tilaa, joista toinen on toimistotila ja toinen varastotilaa. Toimistotila on pinta-alaltaan noin 100m2 ja se koostuu kahdesta toimistohuoneesta, sosiaalitiloista sekä taukotilasta. Varastotila 170m2 koostuu puolestaan kahdessa kerroksessa olevan varastotilan lisäksi toimisto/taukohuonetilasta. D-rakennuksen tiloihin on myös mahdollista saada valokuitunetti.

 

Kuva 1: Phjakuva D-rakennuksesta, varastotilan 2. kerros ja toimistotila

Kuva 2: Toimistotilan keittiö

 

Kuva 3: Toimistotilan aula ja sisäänkäynti

 

Kuva 4: Toimistotilan sosiaalitilat

 

Kuva 5: Varastotilojen toinen kerros (sisäänkäyntikerros)

 

Kuva 6: Varastotilan taukohuone

 

Kuva 7: Varastotilojen ensimmäinen kerros

 

Kuva 8: D-rakennus

 

C-rakennus: talli/varastotila 140m2

C-rakennuksessa on tyhjillään talliosake. Tilaan kulkua helpottavat pariovet, joten myös suurempaa kalustoa on helppo kuljettaa tilaan. Tila on toiminut aikaisemmin aurinkopaneeliyrityksen käytössä.

 

Kuva 9: Tallitila

 

Kuva 10: Tallitilan sisäänkäynti

 

Kuva 11: C-rakennus

 


Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.