Kaukolämpö, se Suomen suosituin. Keuruulla Suomen puhtainta ja tehokkainta.

Keuruun Lämpövoima on yli satavuotias paikallinen ja ympäristöystävällinen lämmöntuottaja. Huolehdimme, että Keuruulla asukkaat saavat lähellä tuotettua lämpöä ja mukavuutta koteihinsa.

Keuruulla tuotamme uusiutuvilla energiamuodoilla lämpöä lähialueelle vuosittain noin 60 000 MWh. Käytämme biopolttoaineita, enimmäkseen puuta, ja yksi tuotantolaitoksistamme toimii oman aurinkovoimalan energialla. Poltosta syntyvä tuhka hyödynnetään lannoituksissa sekä maansiirtotyömaiden maanparannusaineena. Voimalaitosten päästöt ovat vähäisiä, sillä nykyaikaisilla tekniikoilla savukaasut voidaan puhdistaa tehokkaasti.

Kaukolämpö sopii sinulle, joka asut taajamassa kaukolämpöverkon alueella tai läheisyydessä, etkä halua vaivata päätäsi kodin lämmityksellä tai laitteiston huollolla. Ulkoista lämmitys asiantuntijoille ja nauti itse asumismukavuudesta hyvällä omallatunnolla! Käyttökeskeytyksiä on vain 1–5 tuntia vuodessa ja toimitusvarmuus on yli 99 %.

Kaukolämmön uutiskirje 12.7.2019

Uutiskirjeestä voit lukea keuruulaisesta lämmitysmuodosta, joka on huoleton, ympäristöystävällinen ja ennen kaikkea edullisempi kuin koskaan ennen!

Lue lisää

Kuinka kaukolämpö toimii?

Lämpölaitoksissa kuumennetaan vettä, joka kuljetetaan kaukolämpöverkostoa pitkin koteihin, joissa se luovuttaa lämpönsä siirtimien avulla lämmitysverkkoon. Kiinteistössä lämpö käytetään huoneiden ja käyttöveden lämmittämiseen. Jäähtynyt vesi kulkee putkia pitkin takaisin tuotantolaitokseen.

Lue lisää kaukolämmön tuotannosta Keuruulla!