Kaukolämpö, se Suomen suosituin. Keuruulla Suomen puhtainta ja tehokkainta.

Keuruun Lämpövoima on yli satavuotias paikallinen ja ympäristöystävällinen lämmöntuottaja. Huolehdimme, että Keuruulla asukkaat saavat lähellä tuotettua lämpöä ja mukavuutta koteihinsa. Meidän piipuistamme nousee pääosin vesihöyryä: ympäristöä kuormitamme siis minimaalisesti. Keuruulainen kaukolämpö on tämän päivän vastuullinen valinta.

Kaukolämpö sopii sinulle, joka asut taajamassa kaukolämpöverkon alueella tai läheisyydessä, etkä halua vaivata päätäsi kodin lämmityksellä tai laitteiston huollolla. Ulkoista lämmitys asiantuntijoille ja nauti itse asumismukavuudesta hyvällä omallatunnolla! Käyttökeskeytyksiä on vain 1–5 tuntia vuodessa ja toimitusvarmuus on yli 99 %.

Keuruulla tuotamme uusiutuvilla energiamuodoilla lämpöä lähialueelle vuosittain noin 60 000 MWh. Käytämme biopolttoaineita, enimmäkseen puuta, ja yksi tuotantolaitoksistamme toimii oman aurinkovoimalan energialla. Poltosta syntyvä tuhka hyödynnetään lannoituksissa sekä maansiirtotyömaiden maanparannusaineena. Voimalaitosten päästöt ovat vähäisiä, sillä nykyaikaisilla tekniikoilla savukaasut voidaan puhdistaa tehokkaasti.

Kaukolämpö merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto, jota käyttämällä voi säästää energiaa, rahaa ja aikaa ilman suuria investointeja. Kun lämmityslaitteita käyttää oikein ja harkitusti, energiaa säästyy ilman, että terveellisen asumisen vaatimuksista tarvitsee tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävästi sopivan lämmintä vettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina.

Kaukolämmön uutiskirje

Uutiskirjeestä voit lukea keuruulaisesta lämmitysmuodosta, joka on huoleton, ympäristöystävällinen ja ennen kaikkea edullisempi kuin koskaan ennen!

Lue lisää

Ammattitaitoa ja halua kehittää

Energiateollisuuden huima kehitys kohti ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa maailmaa jatkuu. Tämän päivän ratkaisut yhdistelevät useita eri energialähteitä, mikä tarjoaa sekä yrityksille että yksityisasiakkaille mahdollisuuden hankkia kestäviä ratkaisuja niin lämpö- kuin sähkötarpeisiin. Myös me Keuruun Energialla teemme jatkuvaa työtä kehityksen edistämiseksi – hyvänä esimerkkinä päästöttömästä energiatuotannosta toimii Pohjoislahden koulun lämpökeskus. Koululle rakentamamme hybridijärjestelmä yhdistää aurinkoenergian perinteiseen mutta tämän päivän vaatimukset täyttävään pellettikattilaan. Järjestelmä tuottaa päästötöntä lämpöä koko koulun tarpeisiin!

Pohjoislahden koulun hybridijärjestelmä

Päästötön yhdistelmä lämpöä ja sähköä

Ota meihin yhteyttä

Joonas Pekkanen
Joonas Pekkanenlämpöpäällikkö
044 0496 584

Heimo Hokkanen
Heimo Hokkanenverkkoteknikko, kaukolämpöverkko
0400 540 583

Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.