Kodeille ja yksityisille

Kaukolämpö merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto, jota käyttämällä voi säästää energiaa, rahaa ja aikaa ilman suuria investointeja. Kun lämmityslaitteita käyttää oikein ja harkitusti, energiaa säästyy ilman, että terveellisen asumisen vaatimuksista tarvitsee tinkiä.

Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävästi sopivan lämmintä vettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Laitteisto mitoitetaan tarpeen mukaan.

Jos asut kaukolämpöverkon alueella, tarjoamme hyvin kilpailukykyisen kokonaisuuden.

Verkkoa voidaan laajentaa veloituksetta, jos uudelta alueelta saadaan noin viisi uutta liittymää. Voitte siis esimerkiksi naapuruston kanssa yhdessä päättää liittyä kaukolämpöön: me rakennamme teille liittymät. Ota yhteyttä, jos alueellasi on noin viisi muutakin liittyjää.

Jos asut kerrostalossa, yleensä taloyhtiön hallitus tekee päätökset lämmitysmuodosta. Pyydä meiltä tarjous taloyhtiöllesi!

 

PARAS HETKI LIITTYÄ KAUKOLÄMPÖÖN ON NYT - UUSI TARIFFILUOKKA
JA 4 000 EUROA AVUSTUSTA ELY-KESKUKSELTA

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Image

Mitä kaukolämpö maksaa?

Liittymisen jälkeen kaukolämmön kustannukset eivät ole kalliita. 120 neliön omakotitalo lämpenee reilulla satasella kuukaudessa. Lämpöpäällikkömme laski lämmön hinnan 120 neliön omakotitalolle, kun se käyttää lämmitykseen energiaa 13,2 MWh vuodessa.

13,2 MWh x 73,78 €/MWh (alv 24%) = 973,90 € + perusmaksu 415,50 €
=1389,40 €/vuosi
eli 115,80 €/kuukausi

Ota meihin yhteyttä

Joonas Pekkanen
Joonas Pekkanenlämpöpäällikkö
044 0496 584
Heimo Hokkanen
Heimo Hokkanenverkkoteknikko, kaukolämpöverkko
0400 540 583

Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.