CleBox® - Sähkön säästöä takataskussasi

CleBox® tuo säästöä, huolettomuutta ja asumismukavuutta

CleBox® toimii vahtinasi sähkönkulutuksessa ja -hinnassa. Siihen sisäänrakennettu älykäs ohjausjärjestelmä mittaa säätä, sähkön pörssihintaa sekä asunnon lämpötilaa ja ohjaa näin sähkönkulutuksen kaikkein edullisimmille tunneille. Voit ohjata CleBoxia puhelimestasi tarpeen mukaan – tai elää huolettomasti sähkökuluja säästäen.


Sähkölämmitteisen talon lämmityskulut voivat olla välillä suuria, ja sähkön hintaa voi joutua kilpailuttamaan jatkuvasti. Ratkaisuna lämmityskulujen hillitsemiseen on kehitetty CleBox®, joka toimii sähköllä lämmittävän kodinomistajan parhaana ystävänä.

Tämän älykkään sähkölämmitysohjauksen toimintaperiaate perustuu sähkönkulutuksen siirtämiseen edullisimmille tunneille. CleBox® mittaa jatkuvasti niin säätiloja, asunnon lämpötilaa kuin myös sähkön pörssihintaa ja optimoi lämmityskuluja tietojen perusteella. CleBox® säästää sähkölaskusta keskimäärin 20–35%. Tähän laitteeseen kannattaa todella tutustua!

Cleboxin hinta

Hankintana edullinen

CleBox®-palvelun hinta laitteineen ja asennuksineen maksaa alkaen 1495 €. Lopullinen hinta määräytyy kohteen ja tarpeidesi mukaan

Asennuksen jälkeen palvelun hinta on 5,90 € / kk. Maksu kattaa käyttöliittymän ylläpidon, pörssisähkön lisenssimaksun, uusien ohjelmistoversioiden automaattiset päivitykset, asiakas- ja tuotetuen ja energianeuvonnan.

CleBox® maksaa itsensä takaisin jopa 2-3 vuodessa.

 

 

 Kenelle CleBox® sopii?

CleBox® sopii sähkölämmitteisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin ja mökille. Se on parhaimmillaan kohteissa, joissa on varaava sähkölämmitys. 

Cleboxin hankinta

Ennen CleBoxin® asentamista tulee asuntoon tehdä tarvekartoitus. Tämän jälkeen CleBox® voidaan asentaa kodin sähkökeskuksen yhteyteen. Aikaa asennukseen kuluu muutama tunti. Samassa tilauksessa on mahdollista tilata Timmi™-sähkösopimus kiinteistöön. CleBox® on laitteena huomaamaton, eikä se vie tilaa asunnosta.

Laitetta varten tarvitset etäluettavan sähkömittarin ja internet-yhteyden. Laite käyttää yhteyttä hakeakseen Nord Poolista sähkön hintatiedot sekä Ilmatieteen laitokselta sääennusteet, joiden mukaan se ennakoi lämmityksen tarvetta.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Käyttö

Asennuksen ja esiasetusten jälkeen CleBox® toimii automaattisesti.

Nettipalvelun kautta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella voit seurata ja säätää asunnon lämmitystä huonekohtaisesti. Näin ollen esimerkiksi mökin lämpötilaa on helppo säätää etänä. CleBox App -sovelluksella voi puolestaan seurata huoneiden lämpötiloja, pörssisähkön päivittäisiä hintoja sekä sääennusteita. 

Kokemuksia CleBoxista®

”Meillä kotona sähkölasku pieneni n. 500 € ensimmäisen käyttövuoden aikana ja asuintilojen lämpötilat pysyivät tasaisempina.”

"Ennen lämminvesivaraaja on huutanut armoa koko päivän, nyt on saatu kymmenen tuntia päivittäisestä käytöstä pois. Se lämmittää silloin, kun käyttö on suurinta ja sähkö halvinta. Vielä kertaakaan ei ole lämmin vesi loppunut."

Myös me Keuruun Energialla olemme päässeet CleBoxin® ansiosta nauttimaan huomattavasti tasaisemmista lämpötiloista toimitiloissamme – olemme siis aidosti iloisia tästä nykyaikaisesta oululaisesta innovaatiosta.

 

Lue kokemuksia CleBoxista® referenssitarinassamme.

Täältä löydät haastattelumme tuotteeseen liittyen (IS.fi).

 

Katso esitteestä esimerkkilaskelmat säästöistä (PDF).

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.