Clebox® -Älykäs sähkölämmitys

CleBox® hyödyntää pörssisähkön tehokkaasti

CleBox® on älykkään sähkölämmitysohjauksen palvelu kotitalouksille. Se käyttää pörssisähköä ja siirtää automaattisesti sähkönkulutuksen vuorokauden edullisimmille tunneille. CleBox® säästää sähkölaskusta keskimäärin 20–35%.

Pörssisähkö (Spot-sopimus) on halvinta saatavilla olevaa sähköenergiaa kuluttajille. Sen hinta kuitenkin vaihtelee tunti tunnilta.

CleBox®-laite optimoi sähkönkäytön markkinahinnan mukaan siirtämällä sähkönkulutusta halvimmille tunneille ja minimoi kalliiden tuntien energiankulutuksen. Laitteen avulla on mahdollista säästää niin rahaa, sähköä kuin luontoakin.

CleBox® pitää asunnon lämpötilan tasaisena; mukavuudesta ei siis tarvitse tinkiä. Laite tekee myös sähkösopimuksien kilpailuttamisesta turhaa, sillä pörssisähkö jota Clebox® käyttää on markkinoiden keskimääräisiä sähkösopimusta edullisempi.

Image

 

Kenelle CleBox® sopii?

CleBox® sopii sähkölämmitteisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin ja mökille. Se on parhaimmillaan kohteissa, joissa on varaava sähkölämmitys. 

CleBoxin® hankinta

Ennen CleBoxin® asentamista tulee asuntoon tehdä tarvekartoitus. Tämän jälkeen CleBox® voidaan asentaa kodin sähkökeskuksen yhteyteen. Aikaa asennukseen kuluu muutama tunti ja laite itsessään on varsin huomaamaton mutta tehokas. Lisäksi lämmitettäviin huoneisiin asennetaan pienet anturit huonelämpötilaa mittaamaan. Samassa tilauksessa on mahdollista tilata Timmi™-sähkösopimus kiinteistöön.

Laitetta varten tarvitset etäluettavan sähkömittarin ja internet-yhteyden. Laite käyttää yhteyttä hakeakseen Nord Poolista sähkön hintatiedot sekä Ilmatieteen laitokselta sääennusteet, joiden mukaan se ennakoi lämmityksen tarvetta.

Hinta

CleBox®-palvelun hinta laitteineen ja asennuksineen maksaa alkaen 1495 €. Lopullinen hinta määräytyy asennuskohteen ja käyttäjän tarpeiden mukaan. Asennustyön voi isäksi hyödyntää kotitalovähennyksessä. Lisätietoa maksutiedoista saat yhteydenottolomakkeen kautta.

Asennuksen jälkeen alvelusta maksetaan kuukausimaksua 5,90 €/kk. Hinta kattaa käyttöliittymän ylläpidon, pörssisähkön lisenssimaksun, uusien ohjelmistoversioiden automaattiset päivitykset, asiakas- ja tuotetuen ja energianeuvonnan.

Jos tarvitset myös internet-yhteyden, on kauttamme mahdollista saada langaton yhteys hintaan 7 €/kk.

CleBox® maksaa itsensä takaisin 2–3 vuodessa. Katso tästä esitteestä esimerkkilaskelmat vuoden aikana syntyvistä säästöistä erikokoisissa talouksissa.

Käyttö

Asennuksen ja esiasetusten jälkeen CleBox® toimii automaattisesti.

Nettipalvelun kautta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella voit seurata ja säätää asunnon lämmitystä huonekohtaisesti. Näin ollen esimerkiksi mökin lämpötilaa on helppo säätää etänä. CleBox App -sovelluksella voi puolestaan seurata huoneiden lämpötiloja, pörssisähkön päivittäisiä hintoja sekä sääennusteita. 

Image

Kokemuksia CleBoxista®

”Meillä kotona sähkölasku pieneni n. 500 € ensimmäisen käyttövuoden aikana ja asuintilojen lämpötilat pysyivät tasaisempina.”

"Ennen lämminvesivaraaja on huutanut armoa koko päivän, nyt on saatu kymmenen tuntia päivittäisestä käytöstä pois. Se lämmittää silloin, kun käyttö on suurinta ja sähkö halvinta. Vielä kertaakaan ei ole lämmin vesi loppunut."

Myös me Keuruun Sähköllä olemme päässeet CleBoxin® ansiosta nauttimaan huomattavasti tasaisemmista lämpötiloista toimitiloissamme – olemme siis aidosti iloisia tästä nykyaikaisesta oululaisesta innovaatiosta.

Lue Tomi Tukiaisen kokemuksia CleBoxista® referenssitarinassamme.

 

Katso esitteestä esimerkkilaskelmat säästöistä (PDF).

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!