Image

Puhdasta sähköä alkuperätakuulla

Keuruulla tuotettu Varissaari™-sähkö vastaa loistavasti ympäristötietoisen ja paikallisuutta suosivan kuluttajan valintoihin. Tuotamme sähkön kotimaisilla biopolttoaineilla, minkä lisäksi kattava puhdistusjärjestelmämme kutistaa ympäristökuormituksen minimaaliseksi.

nettisivuillesahkohinta3

Vuonna 2010 valmistuneella CHP-yhteistuotantolaitoksella tuotetaan sekä sähköä että lämpöä. Puhtailla ja kotimaisilla polttoaineilla valmistettu Varissaari™-sähkö ei kuluta luontoa tai uusiutumattomia polttoaineita, vaan se on sertifioitu 100% uusiutuvaksi bioenergiaksi. Lisäksi suurin osa polttoaineista tulee 60 kilometrin säteeltä voimalaitoksesta. Polttoaineen poltosta syntyvä tuhka jatkohyödynnetään puolestaan pelto- ja metsälannoitukseen.

Takaamme 24kk sopimuksiin kiinteän hinnan 6,30snt/kWh (+perusmaksu 2,00€/kk). Tekemällä sähkösopimuksen Keuruun Energian kanssa tuet myös paikallista toimintaa ja toimijuutta! 

 

Tutustu tästä Varissaareen ja sen laitoksiin

Tutustu tästä muihin sähkösopimuksiimme

Tee Varissaari-sähkösopimus
* pakollinen kenttä
Tyhjien asuinhuoneistojen mittarit pidetään normaalisti suljettuina. Kytkentä on maksuton, jos se voidaan tehdä työaikana klo 8:00-15:00 ja se on tilattu edellisenä työpäivänä tai aiemmin. Kytkentä samana päivänä työaikana maksaa 60,00 € ja työajan ulkopuolella 190,00 €. Mikäli haluat kytkennän samana päivänä, ota lisäksi yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme puh 020 7879 800. Tarkistamme asiakastiedot sopimuksen vahvistamisen yhteydessä ja voimme tarvittaessa periä vakuuden. Huomaathan, että alaikäisen nimelle ei voida tehdä sähkösopimusta, vaan sen voi tehdä vain täysi-ikäinen.

Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.