Muuttajalle

Muuttaminen asunnosta toiseen, ehkä jopa toiselle paikkakunnalle, sisältää tavaroiden siirron lisäksi monia hoidettavia asioita. Jos olet rakentamassa uutta kotia, katso muistilista ja palvelumme rakentajalle.
 

Sähkösopimus

Sujuva elämä tarvitsee sujuvaa sähköä. Niinpä yksi ensimmäisistä muistettavista asioista on sähkösopimus.
 
Päätä vanha sopimus. Suosittelemme uuden sähkösopimuksen tekoa 14 vrk ennen muuttoa. Keuruun Energian sähköt toimivat, kun taa sopimuksen viimeistään 3 arkipäivää ennen muuttoa. Tee sähkösopimus täältä tai ota yhteys asiakaspalveluumme.
 

Kiinteistöjen liittymät

Oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä? Kiinteistökaupan yhteydessä sähkö-, vesi- ja/tai kaukolämpöliittymä on siirrettävä uudelle omistajalle. Liittymät ovat irtainta omaisuutta ja ne eivät siirry uudelle omistajalle automaattisesti, vaan sen siirrosta tulee sopia kirjallisesti. 
 
Helpoin tapa huolehtia omistajan muutoksesta on mainita liittymän siirrosta kiinteistön kauppakirjassa. Lähetä kiinteistösi kauppakirja asiakaspalveluumme.
 
Yksittäisen kerros- tai rivitaloasunnon kaupan yhteydessä liittymän siirtoa ei tarvitse tehdä. Kuolinpesien liittymän siirroissa tarvitsemme kopion myös perukirjasta sekä mahdollisesta osituskirjasta ja testamentista.
 

Nettiyhteyden siirto

Kiinteän laajakaista osoitteen- ja omistajanvaihdokset tilataan omalta teleoperaattorilta. Tee tämäkin hyvissä ajoin, mielellään 14 vrk ennen muutosta.
 

Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.