Image

Yli 100-vuotiaat juuret, halu kehittyä sekä panostaminen tulevaisuuteen luovat tämän päivän energiayhtiön

Tiesitkö, että sähkövalo syttyi Keuruulla 15.3.1919 ja ensimmäinen koko pitäjän sähköistyssuunnitelma tehtiin kynällä, kompassilla ja millimetripaperilla?

Keuruun Sähkö Oy:n 104-vuotiaan uran kunniaksi päätimme kertoa lyhyen elokuvan avulla tärkeimmistä tapahtumista matkan varrella. Tarinamme kertoo päättäväisyydestä, jatkuvasta kehittämisestä ja suunnitelmistamme tulevaisuuteen.

Ympäristö

Tavoitteenamme on ilmastoneutraali Suomi, jonka pohjoisessa ilmastossa energian tarve ja tuotanto kohtaavat kestävällä tavalla. Saavutamme tavoitteen pitkäjänteisten ja älykkäiden energiaratkaisujen avulla.

Haluamme olla positiivinen osa kehitystä, jossa uusiutuva energian innovaatiot ja energiankäytön tehostaminen johtavat tavoitteeseen.

  • ympäristövastuullisuus, ympäristövaatimukset, raja-arvot ja suositukset otetaan huomioon kaikissa toiminnoissamme.
  • tuotamme ympäristöystävällistä energiaa ja kehitämme energiatehokkuutta
  • tuomme ympäristöarvot esiin asiakkaille
  • tarjoamme uusiutuvaa energiaa ja energiansäästöratkaisuja ja kerromme vaihtoehdoista.

Kehitämme parempaa tekniikkaa energian tuottamiseen ja sen säästämiseen yhdessä kumppaneidemme kanssa. Useat näistä ovat jo osa asiakkaidemme arkea:

Puhdasta ja paikallista

Image

Varissaari™ lähisähkö

Varissaaren lämpövoimalassa tuotettua paikallista sähköä. Tuotetaan alkuperätakuulla ja täysin uusiutuvilla polttoaineilla.

Lue lisää ja tilaa!

Image

Varissaari® kaukolämpö

Kaukolämpöä läheltä - puhdasta, vaivatonta ja edullista! Kaukolämpö takaa edelleen varmuutta lämmitykseen ja vastaa niin tämän päivän kuin tulevaisuuden tarpeisiin, ilman suuria investointeja.

Lue lisää kaukolämmöstä!

Image

Keuruun Energia™ sähköautojen latauspisteet

Turvalliset ja helppokäyttöiset latauspisteet taloyhtiöön ja kotitalouksiin, aina juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Lue Keuruun julkisesta latauspisteestä
tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ammattitaitoa ja halua kehittää

Energiateollisuuden huima kehitys kohti ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa maailmaa jatkuu. Tämän päivän ratkaisut yhdistelevät useita eri energialähteitä, mikä tarjoaa sekä yrityksille että yksityisasiakkaille mahdollisuuden hankkia kestäviä ratkaisuja niin lämpö- kuin sähkötarpeisiin. Myös me Keuruun Energialla teemme jatkuvaa työtä kehityksen edistämiseksi – hyvänä esimerkkinä päästöttömästä energiatuotannosta toimii Pohjoislahden koulun lämpökeskus. Koululle rakentamamme hybridijärjestelmä yhdistää aurinkoenergian perinteiseen mutta tämän päivän vaatimukset täyttävään pellettikattilaan. Järjestelmä tuottaa päästötöntä lämpöä koko koulun tarpeisiin!

Pohjoislahden koulun hybridijärjestelmä

Päästötön yhdistelmä lämpöä ja sähköä

Radiki LOGO white 220px

© Keuruun Energia 2021. All Rights Reserved. Site by Aidia.