Kaukolämpö kodeille ja yksityisille

Asumismukavuutta ja hyvinvointia

Kaukolämpö merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto, jota käyttämällä voi säästää energiaa, rahaa ja aikaa ilman suuria investointeja. Kun lämmityslaitteita käyttää oikein ja harkitusti, energiaa säästyy ilman, että terveellisen asumisen vaatimuksista tarvitsee tinkiä.

Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävästi sopivan lämmintä vettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Laitteisto mitoitetaan tarpeen mukaan.

Jos asut kaukolämpöverkon alueella, tarjoamme hyvin kilpailukykyisen kokonaisuuden.

Verkkoa voidaan laajentaa veloituksetta, jos uudelta alueelta saadaan noin viisi uutta liittymää. Voitte siis esimerkiksi naapuruston kanssa yhdessä päättää liittyä kaukolämpöön: me rakennamme teille liittymät. Ota yhteyttä, jos alueellasi on noin viisi muutakin liittyjää.

Jos asut kerrostalossa, yleensä taloyhtiön hallitus tekee päätökset lämmitysmuodosta. Pyydä meiltä tarjous taloyhtiöllesi!

Mitä kaukolämpö maksaa?

Liittymisen jälkeen kaukolämmön kustannukset eivät ole kalliita – 120 neliön omakotitalo lämpenee reilulla satasella kuukaudessa. Lisäksi kaukolämpö on hinnaltaan vakaata.

Lämpöpäällikkömme laski lämmön hinnan 120 neliön omakotitalolle, kun se käyttää lämmitykseen energiaa 13,2 MWh vuodessa.

13,2 MWh x 83,08 €/MWh (alv 24%) = 1096,66 € + perusmaksu 415,50 €
= 1512,16€/vuosi
eli 126€/kuukausi

Haluatko liittyä kaukolämpöverkkoon?

Näin kaukolämpöliittymän hankinta etenee:

Ota yhteyttä meihin (yhteystiedot löytyvät tältä sivulta). Ennen soittoa kannattaa selvittää, onko alueella muita halukkaita liittyjiä ja kysyä yhteistarjousta.

Teemme tarjouksen, laadimme sopimuksen ja sovimme kaukolämpöliittymälle arvioidun toimitusajan.

Kaivamme liittymän kohteeseen: työ kestää noin viikon.

Lämmönjakokeskuksen rakennuttaminen tapahtuu asiakkaan toimesta. Meiltä saat apua ja ohjausta rakennuttajan löytämiseen!

Teemme lopputarkastuksen ja käyttöönoton kiinteistössä.

Liittymä on valmis ja kiinteistö liitetty kaukolämpöverkkoon! Energianeuvonta ja vikapalvelut ovat käytössäsi myös asennuksen jälkeen.

Ota yhteyttä meihin

Joonas Pekkanen

lämpöpäällikkö
044 0496 584
etunimi.sukunimi@
keuruunenergia.fi

Oki Pollari

käyttöinsinööri
040 6806 046
etunimi.sukunimi@
keuruunenergia.fi