Muut palvelumme

Keurusseudun tuttu ja taitava sähköntoimittaja

Asennuspalvelut

Tarjoamme verkostourakointipalveluita toimialueellamme ja sen läheisyydessä myös muille verkonhaltijoille ja toimialan yrityksille. Sähköverkkotöistä ja niiden toteutuksesta vastaa verkkotöiden projektinhoitaja.

Kaapelinnäyttö

Oletko kaivamassa maata? Varmista aina ensin, ettei kaivuualueella ole kaapeleita, joita voit vahingoittaa. Paikannamme ja merkitsemme ilmaiseksi kaikki omistamamme kaapelit, ja muiden kaapeleiden paikantamisesta laskutamme asennuspalveluhinnaston mukaisesti. Turvallista maansiirtoa!

Puunkaatoapu

Oletko kaatamassa puita pihaltasi? Jos puut ovat sähkölinjojemme lähellä, tarjoamme puunkaatoon maksutonta apua ammattimaisella kalustolla. Sahaustyö ei kuulu palveluumme, ellei erikseen niin sovita. Pidetään sähköjohdot kunnossa ja ihmiset turvassa!

Raivauspalvelu Sipilä Oy
Puunkaatoapu
Jarmo: 040 0643534
Jaana: 040 4168879

Kulutusmittarit

Lainaamme asiakkaillemme sähkönkulutusmittareita, joilla pystyy seuraamaan esimeriksi yksittäisten kodinkoneiden energiankulutusta. Ohjeistamme tarvittaessa mittarien käyttöön.

Muistathan, että sähkönkulutusta voi seurata myös Asiakas Onlinen kautta!

Sähkösuunnittelijan tai sähköurakoitsijan käyttö

Sähköliittymää rakentava tarvitsee töihin avuksi sähköurakoitsijan. Voit palkata meiltä ammattilaisen työhön. Tällöin myös eri osapuolten yhteistyö sujuu jouhevimmin, kun sähköliittymää kotiisi rakentavat saman firman tekijät.

Muista, että meidän kauttamme saat myös kokeneet Tukesin hyväksymät sähkömiehet asennustöihin.

Työmaasähkö ja tilapäissähkö

Tarvitsetko rakentamisen ajaksi tilapäissähköä? Meiltä voi vuokrata tilapäisen pistorasialla ja mittarilla varustetun työmaakeskuksen. Työmaasähkökeskuksen asentaa aina paikallinen sähköyhtiö. Keskus kiinnitetään sille rakennettuun telineeseen tai muuhun hyväksyttävään paikkaan. Meiltä saat tarkemmat ohjeet.