Keuruun Energian sponsoriurheilija Ida Heikkilän kisakalenteri oli loppukesän osalta vilkas, ja syksyn tullen on aika kääntää katse kohti uutta harjoituskautta.

Heinäkuussa Heikkilä osallistui Koreassa järjestettyihin nuorten MM-kilpailuihin ampuen niissä viidenneksi, ja elokuun lopussa Azerbaidzhanissa järjestettyihin aikuisten MM-kisoihin, joista mitali jäi vielä saamatta.

”Korean kisoissa tavoitteena oli mitalisija – kaiken kaikkiaan kisat kuitenkin olivat upea kokemus, joten Suomeen en joutunut palaamaan tyhjin käsin”, hän kertoo. Tottunutta ulkomaan kisamatkojen kävijää eivät myöskään haitanneet tiukka aikataulutus, tehokkaan tiivis keskittymisaika tai aikaerokaan.

Aikuisten MM-kisat Azerbaidzhanin Bakussa olivat liikkuvan maalin ampujalle aikuisten sarjassa ensimmäiset laatuaan. Heikkilä ampui näissä sekä 10 m seka- että normaalijuoksut ilmakiväärillä naisten sarjassa, joiden lisäksi vastaavasti myös 50 m seka- ja normaalijuoksut yleisessä sarjassa.

MM-kisaurakan jälkeen jatkuvat opinnot Tampereen yliopistossa. Tämän lisäksi myös uusi harjoituskausi on jälleen aluillaan. Keuruun Energia toivottaa onnea ja menestystä tulevaan!

Categories: Uutiset /